Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde düzenlenen yarışma; personelin Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma becerilerini geliştirmesini, kendilerine olan güvenlerinin artmasını ve görevleri süresince daha donanımlı bireyler olmalarını amaçladı.
Yarışma sonunda Eceabat İlçesi Alçıtepe Köyü Yeni Camii İmam Hatibi Enes Ruşen, etkileyici tilavetiyle birinci oldu ve bölge yarışmasına katılmaya hak kazandı.
İl müftülüğü yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, yarışmaya katılan tüm din görevlilerine teşekkür edilerek, bölge etabında ilimizi temsil edecek olan Enes Ruşen hocamıza başarılar diliyoruz denildi.
Kur’an-ı Kerim’i hem okuma hem anlama yönüyle teşvik eden bu tür etkinliklerin, din hizmetlerinin kalitesini artırmada önemli katkılar sunduğu ifade edildi.
SEMA ELMAS
- HABERİN DEVAMI
- 1